Під час заходу експерти Проекту ЄС розкажуть як тепер проходитимуть перевірки харчовиків та чому навчилися аудитори НАССР. Також буде презентовано інформаційну систему планування та проведення інспекцій Держпродспоживслужби, яку було розроблено на кошти Європейського Союзу.Час проведення заходу: 22 лютого 2018 р., 14:00-16:30. Початок реєстрації – 13:30
22 лютого 2018 р. відбудеться вручення сертифікатів провідних аудиторів НАССР представникам Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, які успішно завершили трирічне навчання з проведення аудитів харчових підприємств. Навчання було проведено Проектом, що фінансується ЄС, «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні».
Під час заходу експерти Проекту ЄС розкажуть як тепер проходитимуть перевірки харчовиків та чому навчилися аудитори НАССР. Також буде презентовано інформаційну систему планування та проведення інспекцій Держпродспоживслужби, яку було розроблено на кошти Європейського Союзу.
Час проведення заходу: 22 лютого 2018 р., 14:00-16:30. Початок реєстрації – 13:30
Адреса заходу: Готель «Русь», конференц-зал А, вул. Госпітальна, 4, м. Київ, Україна
Участь у врученні сертифікатів від Держпродспоживслужби візьме Голова Володимир Лапа. Також у заході візьмуть участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України; Представництва Європейського Союзу в Україні; Проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні»
Запрошуємо представників ЗМІ!
Акредитація для ЗМІ відкрита до 10:00 22 лютого 2018 р. за тел.: +38 067 2092723 або е-поштою [email protected]
За інформацією Держпродспоживслужби