"Про затвердження технологічної документації на виробництво виноробної продукції"
МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ
НАКАЗ
29 вересня 2016 року Київ № 332
Про затвердження технологічної документації
на виробництво виноробної продукції
Відповідно до частини першої статті 5 Закону України "Про виноград та виноградне вино" та пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2015 року № 1119,
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити:
1) технологічні інструкції:
на виробництво напою алкогольного "Шоколат’є. Шоколад та Ваніль";
на виробництво напою алкогольного "Шоколат’є. Шоколад та Цитрон";
на виробництво напою алкогольного "Шоколат’є. Шоколад та Вишня";
на виробництво вина ординарного столового сухого червоного "Мерло Бессарабі" ("Мерло Бессараби") ("Merlot Bessarabi");
на виробництво вина ординарного столового сухого червоного "Каберне Бессарабі" ("Каберне Бессараби") ("Cabernet Bessarabi");
на виробництво вина ординарного столового сухого червоного "Сапераві Бессарабі" ("Сапераві Бессараби") ("Saperavi Bessarabi");
на виробництво вина ординарного столового сухого червоного "Одеський чорний Бессарабі" ("Одеський чорний Бессарабі")("Odesa blak Bessarabi");
на виробництво вина ординарного столового сухого білого "Аліготе Бессарабі" ("Алиготе Бессараби") ("Aligote Bessarabi");
на виробництво вина ординарного столового сухого білого Совіньйон Бессарабі" ("Совиньон Бессараби") ("Sauvignon Bessarabi");
на виробництво вина ординарного столового сухого білого "Шардоне Бессарабі" ("Шардоне Бессараби") ("Chardonney Bessarabi");
на виробництво напою алкогольного міцного "Жатон Манго";
на виробництво напою алкогольного міцного "Жатон Кава";
на виробництво вина ординарного столового напівсухого білого "Мускат Люстдорф";
2) технічні умови:
ТУ У 11.0-31274359-009:2016 "Бренді плодові ординарні, витримані та марочні";
ТУ У 11.0-31274359-010:2016 "Спирти коньячні витримані"
ТУ У 11.0-00412056-004:2016 Напій алкогольний;
ТУ У 11.0-39012783-004:2016 Вина виноградні ароматизовані;
3) зміни до технологічних інструкцій:
№3 до ТУ У 11.0-19201066-003:2015 Сидри;
№2 до технологічних інструкцій на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "Мускат оксамитний таїровський преміум";
№2 до технологічних інструкцій на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "Золотий мускат таїровський преміум";
№2 до технологічних інструкцій на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого та червоного "Монастирська ізба таїровська преміям";
№2 до технологічних інструкцій на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого та червоного "Оксамити мускат таїровський преміум";
№2 до технологічних інструкцій на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Бича кров таїровська преміум";
№2 до технологічних інструкцій на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Ведмежа кров таїровська преміум";
№2 до технологічних інструкцій на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Рубін королівський таїровський преміум";
№2 до технологічних інструкцій на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Принцеса ночі таїровська преміум";
№2 до технологічних інструкцій на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Сповідь монаха таїровська преміум";
№2 до технологічних інструкцій на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Кадарка оксамитна таїровська преміум";
№2 до технологічних інструкцій на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Оксамит таїровський преміум";
№2 до технологічних інструкцій на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Ізабелла таїровська преміум".
2. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.
Перший заступник Міністра М. Мартинюк