"Про затвердження технологічної документації на виробництво виноробної продукції"
МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ
НАКАЗ
07 квітня 2017 року Київ № 195
Про затвердження технологічної документації
на виробництво виноробної продукції
Відповідно до частини першої статті 5 Закону України "Про виноград та виноградне вино" та пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2015 року № 1119,
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити:
1) технологічні інструкції:
на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного "Сапераві Глобал Вайн";
на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Фріда";
на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "Цезар";
на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "Шекспір";
на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "Моно-Ліза";
на виробництво вина ординарного столового сухого білого "СТУМАРІ АЛАВЕРДИ" ("STUMARI ALAVERDI");
на виробництво вина марочного столового сухого сортового червонного "Каберне Резерв Інкерман" ("Cabernet Reserve Inkerman");
на виробництво вина марочного столового сухого сортового червонного "Мерло Інкерман" ("Merlot Reserve Inkerman");
на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого "ШАРДОНЕ ВЕЧІРНЯ ОДЕСА";
на виробництво вина ординарного столового сухого білого, рожевого, червоного "ВЕЧІРНЯ ОДЕСА";
на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "ТАМЯНКА ВЕЧІРНЯ ОДЕСА";
на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "МУСКАТ ВЕЧІРНЯ ОДЕСА";
на виробництво вина ординарного кріпленого десертного солодкого білого, рожевого, червоного "ВЕЧІРНЯ ОДЕСА";
на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "ОКСАМИТ ВЕЧІРНЯ ОДЕСА";
на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, рожевого, червоного "ВЕЧІРНЯ ОДЕСА";
на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого рожевого "ІЗАБЕЛЛА ВЕЧІРНЯ ОДЕСА";
на виробництво вина ординарного кріпленого десертного солодкого білого "СОНЦЕ В БОКАЛІ ВЕЧІРНЯ ОДЕСА";
на виробництво вина газованого солодкого червоного "ТАЇРОВО ФРАГОЛІНО" ("TAIROVO FRAGOLINO");
на виробництво ігристого напівсолодкого білого "ТАЇРОВО БОСКО" ("TAIROVO BOSKO");
на виробництво ігристого напівсолодкого білого "ФРАТЕЛЛІ ОРО" ("FRATELLI ORO");
на виробництво вина ординарного кріпленого міцного спеціального типу білого, червоного "ПОРТВЕЙН ВЕЧІРНЯ ОДЕСА";
на виробництво сидру звичайного газованого напівсолодкого білого "Грейпфрут-Карамболь";
на виробництво сидру звичайного газованого напівсолодкого рожевого "Полуниця";
на виробництво сидру звичайного газованого напівсолодкого червоного "Чорна смородина";
на виробництво сидру звичайного газованого напівсолодкого білого "Диня-Карамболь";
на виробництво напою винного ігристого з фруктово-ягідним екстрактом рожевого "Шпритц" ("Шпритц", "Spritz");
на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "СКІФСЬКЕ. ВИНЛЮКС" ("SCYTHIAN. VINLUX");
2) технічні умови:
ТУ У 11.0-38534742-001:2017 НАПОЇ АЛКОГОЛЬНІ ПЛОДОВІ ТА ВИНОГРАДНІ;
ТУ У 11.0-34253750-006:2017 НАПОЇ АЛКОГОЛЬНІ МІЦНІ;
3) зміни до технологічних інструкцій:
№ 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого рожевого "МУСКАТ МОЛЬФАР" ("MUSCAT Molfar");
№ 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого рожевого "МУСКАТ МАРМАРОШ" ("MUSCAT Maramorosh");
№ 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "СВЯТИЙ ХРАМ";
№ 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного "ТАЄМНИЦЯ НОЧІ";
№ 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, червоного "МОНАСТИРСЬКА ІЗБА. ВИНЛЮКС";
№ 1 до Технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого "ЗОЛОТИСТЕ";
№ 1 до технологічної інструкції на виробництво шампанського напівсухого, напівсолодкого білого "МАРІНТАЛЬ" ("МАРИНТАЛЬ") ("MARINTAL");
№ 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ігристого напівсухого, напівсолодкого білого "МАРІНТАЛЬ" ("МАРИНТАЛЬ") ("MARINTAL");
№ 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ігристого напівсолодкого червоного "МАРІНТАЛЬ" ("МАРИНТАЛЬ") ("MARINTAL");
№ 7 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого рожевого "Шабо "Класика" ("Shabo "Classic");
№ 6 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного "Мерло Шабо Класика";
№ 5 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого "Совіньйон-Блан Шабо Класика";
№ 9 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного кріпленого спеціального типу сухого білого "Херес Шабо Класика";
№ 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного кріпленого спеціального типу десертного білого "Херес Шабо Класика";
№ 3 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного кріпленого десертного солодкого білого "Мускатне Шабо";
№ 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного кріпленого десертного солодкого червоного "ТАЄМНИЦЯ ПРИЧАСТЯ";
№ 2 до технологічної інструкції на виробництво вин ігристих;
№ 2 до технологічної інструкції на виробництво шампанського України.
2. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.
Перший заступник Міністра М. Мартинюк