"Про затвердження технологічної документації на виробництво виноробної продукції"
МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ
НАКАЗ
28 липня 2017 року Київ № 398
Про затвердження технологічної документації
на виробництво виноробної продукції
Відповідно до статті 5 Закону України «Про виноград та виноградне вино», пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2015 року № 1119, Положення про Центральну галузеву дегустаційну комісію виноробної промисловості, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 22 січня 2013 року № 28, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 06 лютого 2013 року за № 221/22753, враховуючи протоколи Центральної галузевої дегустаційної комісії виноробної промисловості від 26 квітня 2017 року № 6 та від 21 червня 2017 року № 9,
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити:
1) технологічні інструкції:
на виробництво вермуту «САЛЮТЕ» («SALUTE») лікерного білого «МОХІТО СМАРАГД» («MOJITO EMERALD»);
на виробництво вина ігристого напівсолодкого білого «ФРАТЕЛЛІ ПРЕСТИЖ» («FRATELLI PRESTIGE»);
на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Одеський чорний Винхол Оксамитне»;
на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Мерло Винхол Оксамитне»;
на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Каберне Винхол Оксамитне»;
на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Мускат Кохання Винхол Оксамитне»;
на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Мускат Винхол Оксамитне»;
на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Мускат Бажання Винхол Оксамитне»;
на виробництво коньяку України ординарного «п’ять зірочок» «ТАВРІЯ КРАФТ КОЛЕКШН» («TAVRIA CRAFT COLLECTION»);
на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «РКАЦИТЕЛІ ПІВДЕННА ВИНОКУРНЯ»;
на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «САПЕРАВІ ПІВДЕННА ВИНОКУРНЯ»;
на виробництво вина ординарного кріпленого десертного солодкого рожевого «Трамінер Шабо»;
на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «Касалетто ВІЛЛА МАРЕ» («CASALETTO VILLA MARE»);
на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Мерло ВІЛЛА МАРЕ» («MERLOT VILLA MARE»);
на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Б’янко ВІЛЛА МАРЕ» («BIANCO VILLA MARE»);
на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Піно Грі ВІЛЛА МАРЕ» («PINOT GRIS VILLA MARE»);
на виробництво коньяку України марочного дуже старого групи «ДС» «ЗОЛОТИЙ ДЮК 35» («ЗОЛОТОЙ ДЮК 35», «GOLDEN DUKE 35»);
на виробництво коньяку України марочного дуже старого групи «ДС» «ОДЕСА 30» («ОДЕССА 30», «ODESSA 30»);
на виробництво вина ігристого брют, напівсухого, напівсолодкого, солодкого білого, напівсолодкого рожевого, червоного «АЗНАУРІ» («АЗНАУРИ», «AZNAURІ»);
на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, рожевого, червоного «МАССІМО ВЕРДІ ФІОРЕЛІНО» («МАССИМО ВЕРДИ ФИОРЕЛИНО» «MASSIMO VERDI FIORELINO»);
на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «ВАРДІАНІ. Алгеті»;
на виробництво вина ординарного столового напівсухого білого «ВАРДІАНІ. Горді»;
на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого, червоного «ВАРДІАНІ. Алгетинська долина»;
на виробництво вина ординарного столового сухого білого «ВАРДІАНІ. Маграні»;
на виробництво вина ігристого брют білого "Анжелі" (Angelli);
на виробництво вина ігристого солодкого мускатного білого "Анжелі" (Angelli);
на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «АЗНАУРІ МАРДЖАНІ» («АЗНАУРИ МАРДЖАНИ», «Aznauri Marjani»);
на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «АЗНАУРІ ГУРАМІ» («АЗНАУРИ ГУРАМИ», «Aznauri Gurami»);
2) зміни до технологічних інструкцій:
зміну № 2 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Піно Блан Люстдорф»;
зміну № 2 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Рислінг Люстдорф»;
зміну № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсухого білого «Мускат Люстдорф»;
зміну № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсухого червоного «Каберне Люстдорф»;"
зміну № 2 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «Піросмані. Азнаурі»; "
зміну № 2 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «Алазанська долина. Азнаурі»;
зміну № 2 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Алазанська долина. Азнаурі»;
зміну № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Ркацителі Азнаурі» ;
зміну № 1 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Сапераві. Азнаурі»;
зміну № 2 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Мускат Люстдорф»;
зміну № 2 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «Бастардо Люстдорф»;
зміну № 2 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого білого «Трамінер Люстдорф»;
зміну № 2 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового червоного «Каберне Люстдорф»;
зміну № 2 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового напівсолодкого червоного «Піно Нуар Люстдорф»;
зміну № 2 до технологічної інструкції на виробництво вина ординарного столового сухого сортового білого «Шардоне Люстдорф».
2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Перший заступник Міністра М. Мартинюк